Onze gîte Villa La Maria is te huur voor 2 tot 5 personen. Er zijn 3 slaapkamers; in huis is één slaapkamer met een tweepersoons bed (1,80 x 2,00 mtr) en één slaapkamer met twee éénpersoons bedden. In de tuinkamer is nog een tweepersoons bed (1,40 x 2,00 mtr). Voor toilet en douche in de tuinkamer maakt u gebruik van de faciliteiten in huis. Wel is er wastafel met warmwater beschikbaar in de tuinkamer.

Huurprijzen zijn per week. In de zomermaanden is de minimale huur periode twee weken. De huur is inclusief bedlinnen en handdoeken.

Zaterdag is de wisseldag. U kunt ons vakantiehuis vanaf 14.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 9.00 uur het huis op te leveren voor de eindschoonmaak.

Gemiddeld elektriciteits- en waterverbruik zijn in de huur inbegrepen.

Ook kunt u gebruik maken van de draadloze breedband internetaansluiting (neem wel zelf uw laptop mee). In huis is een televisiescherm met Chromecast aanwezig waarop u uw televisie- of filmkanaal van uw smartphone, tablet of laptop kunt streamen. Denk er aan om op uw mobiele apparaat de app van uw TV-provider of filmabonnement (bv. Netflix) te downloaden, zodat u op uw mobiele apparaat uw TV-programma of film kan zien.

Er zijn in het huis een aantal vispassen aanwezig. Deze gelden alleen voor het vissen in het meer van Felinas (op ca. 800 mtr. loopafstand). De kosten van zowel gebruik internet als het gebruik van de vispas zijn in de huurprijs inbegrepen.

Laagseizoen: april, mei, oktober en november behalve de mei- en herfstvakantie
Halfseizoen: juni, september en mei- en herfstvakantie
Hoogseizoen: juli en augustus

Kijk hier voor de tarieven per week en de huurvoorwaarden.

Alle tarieven zijn exclusief de eindschoonmaak á € 75,- en € 200,- borg en € 0,55 p.p.p.n. toeristenbelasting.