Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag (per mail, post of telefonisch), ontvangt u binnen enkele dagen de bevestiging en de factuur voor het totale boekingsbedrag. Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen, is de reservering definitief.

De huurperiode is minimaal 1 week (in de zomerperiode minimaal 2 weken) en gaat in op de eerste zaterdag om 14.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 9.00 uur.

De aanbetaling, 30% van het totale huurbedrag, dient als reservering van de huurperiode. Het restant van de huursom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. De totale huursom dient in elk geval te zijn voldaan voor dat het vakantiehuis kan worden betrokken.  Met het doen van een aanbetaling of de gehele huursom verklaart u zich akkoord met deze huurvoorwaarden.

Normaal gebruik van water (5 m3 per week) en elektra (100 kWh per week) zit inbegrepen in de huur van het vakantiehuis. Extra gebruik wordt als volgt afgerekend: per m3 water € 3,00, per kWh € 0.25. Voor gebruik van haardhout (voor kachel en houtoven) betaalt u € 5,= per kist dat ongeveer overeenkomt met het verbruik voor één dag.

U kunt gebruik maken van de internetfaciliteiten (Wifi). De kosten hiervan zijn in de huurprijs inbegrepen. Neem eventueel wel zelf uw laptop mee. In het huis zijn enkele vispassen aanwezig. Deze zijn alleen geldig voor het vissen in het meer van Felinas (op ca. 800 mtr. loopafstand).

De huurprijs is inclusief gebruik van lakenpakketten en handdoeken. Drie slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoons bed (de ouderslaapkamer heeft een lits jumeaux (180 x 200) en twee slaapkamers zijn voorzien van een twijfelaar (140 x 200)). De vierde slaapkamer heeft een stapelbed. Voor ieder persoon ontvangt u 2 handdoeken en 2 washandjes. Voor badlakens bij het zwembad dient u zelf te zorgen. Boven staan twee opklapbare campingbedjes met een dekentje. Op de overloop, in het ijzeren kinderbedje, staat een plastic doos met lakentjes voor de campingbedjes.

Voor het gebruik van het vakantiehuis dient een waarborgsom te worden betaald van € 200 (in geval u een huisdier meeneemt € 300). Deze waarborgsom dient eveneens uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Na uw vertrek ontvangt u dit bedrag binnen 14 dagen terug door storting op uw rekening na aftrek van eventueel te betalen kosten (breuk, beschadiging, oneigenlijk gebruik, extra schoonmaak, extra verbruik van water, elektra en gebruik van haardhout).

Bij annulering, schriftelijk gedaan tot 2 maanden voor de huurdatum, ontvangt u 50% van het betaalde reserveringsgeld retour. Bij annulering binnen 2 maanden voor de huurperiode bent u het gehele huurbedrag verschuldigd. Indien gewenst dient u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij verzorgen de eindschoonmaak tegen een vergoeding van € 75. U dient het huis schoon en netjes achter te laten. Dat betekent minimaal een schoon aanrecht, een schone eettafel, een lege vaatwasser, koelkast en koffiezetapparaten en een bezemschone vloer en lege vuilnisbakken.

Het meenemen van 1 huisdier is toegestaan (mits gemeld bij de reservering). Omdat er na uw verblijf extra schoonmaak en desinfectie nodig is vragen we hiervoor een vergoeding van € 25 per huisdier. Ook dient het erf en de tuin schoon van uitwerpselen achtergelaten te worden. Meerdere huisdieren alleen na toestemming. We vragen u, in verband met de hygiëne, de huisdieren niet boven, niet op de banken, niet op het terras bij en niet in het zembad te laten. U betaalt bij het meenemen van een huisdier een waarborgsom van € 300.

Ten behoeve van eventuele onderhoudswerkzaamheden aan de tuin en/of het zwembad verschaft u, in overleg, toegang aan degene van wie u ook de sleutel zult ontvangen.

Het maximum aantal personen (= zes) mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk overeengekomen met de verhuurder. Voor extra personen wordt € 100 pppw aan meerkosten in rekening gebracht.

Direct na aankomst dient de huurder de inventaris te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren en dient tegen zo’n aansprakelijkheid verplicht verzekerd te zijn middels een W.A. verzekering. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.